Vedkorg 4 bästa – Bäst i test 2023

Bra Tests KÖPGUIDE - VI HJÄLPER DIG VÄLJA RÄTT korg till veden

Vedkorg - Bäst i test

Letar du efter ett nytt sätt att förvara din ved?

Du kanske blir förvånad över hur många olika typer av korgar det finns på marknaden i dag. Det kan vara svårt att avgöra vilken som är rätt för dig, men vi är här för att hjälpa dig. Vi har sammanställt en lista över de bästa vedkorgarna baserat på design, praktiska egenskaper och kundrecensioner.

Vi vill att du ska hitta den perfekta vedkorgen som gör det enkelt och bekvämt att förvara din ved som du har klyvt. Därför har vi inkluderat en mängd olika designer i den här listan – så att du kan hitta den perfekta för ditt hem.

Med hjälp av våran guide hoppas vi att du skall hitta en ny vedkorg redan idag!

Här är de bästa vedkorgarna enligt vårt bäst i test:

 

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Amazon, CDON, Jotex och Homeroom. På så sätt kan vi utveckla sidan och driva den vidare och det kostar inget extra för dig. 

Innehållsförteckning

Bäst i test - Bra Test

Vedkorgar - Topp 4

1. Esschert design vedkorg svart stål

Vedkorg Esschert Design svart stål

Bästa vedkorg!

Vårt betyg:

4,85/5
Specifikationer:

Den här robusta vedkorgen från Esschert Design har ett tidlöst utseende vilket gör att den passar perfekt i alla hem. Den kan också användas utomhus och du kan till och med användas den som en eldstad!

Det är lätt att bära ved i denna vedkorg från Esschert Design då handtaget går från sida till sida. Det gör att du till och med kan bära korgen med en hand vilket inte de flesta konkurrenters korgar klarar.

Det bästa är att den har en svart stålfinish som ger ett riktigt rejält intryck.

HUVUDFUNKTIONER

  • Handtag. Den är smidig att bära med enhandsfattning
  • Bra storlek. En fylld korg med ved är inga problem att bära.

Prisbild

Priset för Esschert Design Medicinväska svart stål är cirka 1132 SEK. Det är en högkvalitativ produkt som är perfekt för att hålla din ved torr och organiserad.

Varumärke

Esschert Design är känt för sina innovativa och högkvalitativa produkter för hem och trädgård. Deras produkter är både vackra och funktionella, från planteringslådor och vattenkannor till fågelholkar och eldstäder.

Om du letar efter kvalitetsutrustning för utomhusbruk och tillbehör är Esschert Design ett bra alternativ.

Sammanfattning

Designen är både snygg och funktionell, och den kommer att se bra ut i alla rum i ditt hem. Den här vedkorgen är tillverkad av svart stål, och den har en pulverlackerad finish som gör den hållbar och långvarig.

Korgen har ett handtag på sidorna, så att du enkelt kan bära den från ett rum till ett annat.

2. Egon vedkorg/tidningsställ

Snygg vedkorg med ved

Snyggast design

Vårt betyg:

4,8/5
Specifikationer:

Den här snygga vedkorgen är perfekt för att hålla saker organiserade. Metallmaterialet garanterar att den är hållbar, medan storleken är perfekt för att förvara både ved och tidningar.

Det är en fin dekorativ detalj i ditt hem och hjälper dig att hålla allt snyggt och iordning.

HUVUDFUNKTIONER

  • Fäll ner handtagen. Då blir de perfekta stöd för tidningar och modemagasin.
  • Dekorativ. Denna vedkorg kan även användas som dekoration i tex sovrummet eller i vardagsrummet vilket är ett stort plus. 

Prisbild

Det här stilrena vedkorgen/tidningsstället ligger i mellansegmentet av vårt test och kostar cirka 799 SEK

Varumärke

Jotex är en skandinavisk inredningsbutik som erbjuder högkvalitativa och snygga produkter för hemmet. Företaget har funnits sedan 1963 och har blivit en pålitlig källa för möbler, textilier och andra heminredningsartiklar. Jotex produkter är kända för sin moderna design och funktionalitet, och företaget har åtagit sig att erbjuda utmärkt kundeservice och ett brett sortiment.

Om du letar efter snygga och högkvalitativa möbler, heminredningar och tillbehör är Jotex det perfekta stället för dig!

Sammanfattning

Om du letar efter ett elegant och funktionellt sätt att organisera ditt hem är Jotex vedkorg/tidningsställ perfekt för dig. Med sin metallkonstruktion är den här pjäsen hållbar och perfekt för förvaring av ved eller tidningar.

Dessutom gör dess snygga design den till ett bra komplement till alla rum i ditt hem.

3. Relaxdays svart vedkorg konstläder

Relaxdays vedkorg

Mest prisvärd

Vårt betyg:

4,5/5
Specifikationer:

Den här vedkorgen är ett elegant och praktiskt tillbehör till din eldstad och ger dessutom mest valuta för pengarna i vårt test.

Den har två bärhandtag på sidan vilket gör det bekvämt att bära ved till braskaminen eller eldstaden.

Kaminkorgen finns i två olika storlekar beroende på dina behov, och den är lätt att rengöra med en fuktig trasa.

HUVUDFUNKTIONER

  • Handtag. Fina handtag med en vit söm gör det både praktiskt och snyggt att hämta din ved.
  • Många användningsområden. Helt perfekt för att förvara tidningar eller filtar när du inte förvara din ved i den.
Bra handtag

Prisbild

Man förstår varför denna vedkorg har ett så högt betyg av konsumenterna. För cirka 328 SEK för du en modern och prisvärd korg. Priset på denna produkt borde vart mycket högre.

Varumärke

Relaxdays är ett tyskt varumärke som designar och tillverkar högkvalitativa produkter som uppfyller europeiska standarder. De är kundorienterade och har över 10 års erfarenhet i branschen. Deras produkter är utmärkta och ger stort värde för pengarna.

Relaxdays svarta vedkorg med konstläder är ett utmärkt exempel på vilken kvalitet de är på deras produkter.

Sammanfattning

Den är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att hålla länge. Den är också mycket snygg och skulle vara ett bra komplement till vilket hem som helst.

 

4. Relaxdays vedkorg med bärväska

Relaxdays Vedkorg med bärväska

Bäst för enkel förvaring

Vårt betyg:

4,4/5
Specifikationer:

Den här vedkorgen är tillverkad av stål och kan enkelt vikas ihop. Den blir som en väska när du lyfter upp den i handtagen, vilket gör den perfekt för både förvaring och transport av ved, tidningar eller böcker.

Metallstängerna håller väskan i form, medan vedkorgen är både dekorativ och praktisk. Den har en kapacitet på 40 liter vilket gör att du kan förvara mycket ved i den.

HUVUDFUNKTIONER

  • VIkbar. Bär enkelt in din ved med denna praktiska vikbara vedkorg. Att den är vikbar ger också en stor fördel då den tar mindre plats att förvara när du inte har någon ved i jämfört med andra korgar.
  • Enkelheten. Här är inga krusiduller, utan enkelheten i denna vedkorg gör den till en favorit hos oss.

Prisbild

För endast Cirka 328 SEK kan denna vedkorgen bli din, det tycker vi på Bra Test är helt fantastiskt. Amazons kunder har lämnat ett oerhört högt betyg av denna prisvärda och enkla korg.

SAMMANFATTNING

Designen är både snygg och funktionell, och den kommer att se bra ut i alla rum i ditt hem. Den här vedkorgen är tillverkad av svart stål, och den har en pulverlackerad finish som gör den hållbar och långvarig.

Korgen har ett handtag på sidorna, så att du enkelt kan bära den från ett rum till ett annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *